Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

lokakuu 2020

Eksoten alueellinen Keuhkopäivä

6.10.2020
Lappeenranta Lappeenranta, + Google Map

Kohderyhmä Perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja työterveyshuollossa työskentelevät lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit ja kotihoidon henkilökunta sekä apteekkien henkilökunta. Koulutus on osallistujille maksuton. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Lue lisää »

Varsinais-Suomen alueellinen Keuhkopäivä

21.10.2020
Turku Turku, Suomi + Google Map

Kohderyhmä Perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja työterveyshuollossa työskentelevät lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit ja kotihoidon henkilökunta sekä apteekkien henkilökunta. Koulutus on osallistujille maksuton. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Lue lisää »

Alueellinen allergia- ja astmakoulutus, Kokkola

27.10.2020
Kokkola Kokkola, Suomi + Google Map

Kohderyhmät Perusterveydenhuollon lääkärit ja hoitajat, terveydenhoitajat ja lastentautien, keuhkosairauksien, ihotautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien lääkärit ja hoitajat, työterveyshuollon lääkärit ja hoitajat, ravitsemusterapeutit, apteekkien astmayhdyshenkilöt sekä kaikki asiasta kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset. Koulutus on maksuton. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Lue lisää »

Valtakunnallinen keuhkosyöpäpäivä lääkäreille

30.10.2020
Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map

Ennakkotieto: Valtakunnallinen keuhkosyöpäpäivä järjestetään myös tämän vuoden lokakuussa Helsingissä. Laitathan päivämäärän pe 30.10. kalenteriin. Myös satelliittisymposiumin  järjestetään samassa paikassa edeltävänä päivänä to 29.10.2020. Symposiumin järjestää Roche. Paikka Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9 Helsinki, Ateljee 1-3 Kohderyhmä Tilaisuus on tarkoitettu keuhkosyövän tutkimukseen, diagnostiikkaan ja hoitoon osallistuville lääkäreille (keuhkolääkärit, onkologit, patologit, radiologit, thoraxkirurgit, yleislääkärit) sekä alan tutkijoille. Ohjelma Koulutuspäivän aikana tarjotaan uusinta tietoa keuhkosyövästä, perehdytään uusimpiin tekniikoihin, tutkimuksiin ja hoitoihin. Osallistumismaksu Koulutuksen hinta sisältäen tarjoilut on 100 €. Ilmoittautuminen Ilmoittautumilinkki avautuu myöhemmin tälle…

Lue lisää »

marraskuu 2020

XXXII Valtakunnalliset Tartuntatautipäivät

17.11.2020 - 18.11.2020
Helsinki Helsinki, + Google Map

Tapahtumapaikka Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki Kohderyhmä sairaaloiden ja terveyskeskusten tartuntatautilääkärit ja -hoitajat keskussairaaloiden sisätautien klinikoiden sekä iho- ja sukupuoliklinikoiden henkilöstö terveysvalvonnan johtotehtävissä työskentelevät apteekkihenkilöstö muut tartuntatauteja työssään kohtaavat ammattiryhmät Ohjelma Alustava ohjelma julkaistaan viimeistään huhtikuussa. Osallistumishinta 2 pv 280 €, 1 pv 190 €. Early bird -hinta voimassa 18.10.2020 asti 2 pv 310 €, 1 pv 220 €.Korotettu hinta 19.10.2020 alkaen opiskelija/eläkeläinen (yksi hinta) 2 pv 160 €, 1 pv 90 € Ilmoittautuminen Sähköinen ilmoittautuminen avautuu toukokuun…

Lue lisää »

joulukuu 2020

IX Valtakunnallinen Tupakka ja terveys -päivä

2.12.2020
THL, Mannerheimintie 166
Helsinki,
+ Google Map

Paikka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Mannerheimintie 166, Helsinki, pääsisäänkäynti, J-salit 1-3 Kohderyhmä Terveydenhuollon ammattilaiset ja tulevat ammattilaiset, tutkijat, viranomaiset ja päätöksentekijät sekä lasten ja nuorten kanssa toimivat aikuiset. Osallistumishinta 120 € sisältäen ohjelman sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Ilmoittautuminen Sähköinen ilmoittautuminen avautuu elokuussa. Posterit Koulutuspäivän aikana järjestetään posterinäyttely.

Lue lisää »

helmikuu 2021

XIII Valtakunnalliset astma- ja allergiapäivät

10.02.2021 - 11.02.2021
Helsinki Helsinki, + Google Map

Seuraavat valtakunnalliset astma- ja allergiapäivät järjestetään vuoden 2021 helmikuussa Helsingin Ruoholahdessa. Paikka Clarion Hotel Helsinki Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki www.nordicchoicehotels.fi Kohderyhmä Terveydenhuoltohenkilöstö, sosiaalitoimen henkilöstö sekä muut astman ja allergioiden kanssa tekemisissä olevat tahot. Erikoistumiskoulutus Koulutus anotaan teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville aloille: keuhkosairaudet ja allergologia, ihotaudit ja allergologia, lastentaudit, sisätaudit/runkokoulutus, kliininen farmakologia ja lääkehoito, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, yleislääketiede, terveydenhuolto ja työterveyshuolto Näyttely Tilaisuuden yhteydessä järjestetään näyttely. Lisätietoja tulossa.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat