Ilo hengittää   

Filha on tuberkuloosin ja keuhkosairauksien asiantuntijajärjestö. Parannamme kansanterveyttä edistämällä keuhkosairauksien ja tuberkuloosin ehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta.

Filha toimii hengityselinsairauksien asiantuntijoiden yhteistyöelimenä korostaen verkostotyöskentelyä, aloitetoimintaa ja kehittämishankkeita.

tuberkuloosi.fi logo

Luotettavaa tietoa tuberkuloosista 10 eri kielellä

Tulevat koulutukset

Ajankohtaista

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry3 päivää sitten
Hyviä uutisia tupakoinnin lopettaneille. Tuoreen tutkimuksen mukaan terveet solut alkavat korvata vaurioituneita soluja keuhkoputkissa, kun ihminen lopettaa tupakoinnin, uutisoi YLE.
Filha ry
Filha ry3 päivää sitten
Hyvää ystävänpäivää toivottaa Filhan väki.
Filha ry
Filha ry5 päivää sitten
Lue vinkit tupakoinnin lopettamiseen. Lopettaminen kannattaa aina, vaikka olisi polttanut pitkäänkin. Jutun asiantuntijana Patrick Sandström Filhasta.
Filha ry
Filha ry6 päivää sitten
Ystävänpäivänä 14.2. klo 10-14 olemme keskustakirjasto Oodissa - tule sinäkin! Luvassa terveyttä tukevia mittauksia, vinkkejä ja keskusteluja. Tapahtuman järjestää Yksi elämä -verkosto.
Please add an access token to the Youtube Options page of Feed Them Social.