muokattu: 20.5.2024
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta -webinaarisarjan osa 3

20.04.2023 | 13:30 - 15:00

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta webinaarisarjassa käydään läpi perusasiat liittyen tupakoinnin terveyshaittoihin, tupakka- ja nikotiiniriippuvuuteen, uusiin nikotiinituotteisiin sekä nikotiiniriippuvuuden hoitoon. Webinaarisarjan viimeisessä koulutuksessa erityisteemana on puheeksiotto, motivoiva keskustelu sekä verkosta löytyvät apuvälineet vieroitustyön tueksi. Suosittelemme osallistumista koko webinaarisarjaan, mutta on myös mahdollista ilmoittautua yksittäisin koulutuksiin. Webinaarisarja soveltuu erityisesti uusille tupakastavieroitustyötä tekeville, mutta myös kertauksena kokeneemmille vieroittajille.

Webinaarisarja on uusinta syksyltä 2022.

Osa 3: Kuinka otan tupakka- ja nikotiinituotteet puheeksi ja tuen lopettamaan

Toteutus

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta, mutta webinaarisarja uusitaan myöhemmin. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutusta.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset

Osallistumismaksu

Webinarin osallistumismaksu on 40 € / yksi webinaari, 70 € / kaksi webinaaria ja 100 € / kaikki kolme webinaaria
Kolmen webinaarin kokonaisuus on mahdollista valita myös isommalle osallistujajoukolle. Organisaatiohinta on 500 € / organisaatio.

Organisaatiohinnassa ei osallistujien määrää ole rajattu, mutta huomioi seuraava:

Organisaatiohinta on toimipaikkakohtainen. Julkisten terveyspalvelujen ollessa kyseessä, organisaatiolla tarkoitetaan yksittäistä terveysasemaa, kaupungin hyvinvointipalveluiden yhtä osaa, kuten neuvolapalveluita tai erikoissairaanhoidon yhden sairaalan klinikkaa.

Ohjelma

13.30-13.50 Kuinka otan tupakoinnin puheeksi? Patrick Sandström, erityisasiantuntija, Filha ry

13.50-14.20 Motivoiva keskustelu; Krista Abdulla Hama Salih, erityisasiantuntija, Filha ry

14.20-14.50 Miten hyödynnän erilaisia työkaluja vieroitustyössä; Patrick Sandström, erityisasiantuntija, Filha ry

14.50-15.00 Keskustelu

Katso tästä tiedostosta koko webinaarisarjan ohjelmat. Tupakka ja nikotiinivieroituksesta –webinaarit 1-3

Ilmoittautuminen

ilmoittautuminen viimeistään ti 18.4. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään laskutustietoja. Tarkistathan etukäteen, että laskutustiedot ovat oikein. Laskutus tapahtuu jälkikäteen näiden tietojen pohjalta.

ilmoittautumislinkki webinaariin

Varmistathan, että saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskaposti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, otathan yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön, kiitos!

Organisaatiohinnan valitseville tiedoksi, että vain yksi henkilö/organisaatio ilmoittautuu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin.

Peruutusehdot

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisistä veloitetaan täysi osallistumismaksu. Edellä mainittu ei koske sairastapauksia.

Muut sarjan webinaarit

9.2.2023 osa 1: Terveyshaitat ja riippuvuus

21.3.2023 osa 2: Tupakka- ja nikotiiniriippuvuuden hoito

Details

Date:
20.04.2023
Time:
13:30 - 15:00