Use your lungs   

Filha is an expert organization in tuberculosis and lung diseases. We work in the field of public health by improving tuberculosis and lung disease prevention, treatment and rehabilitation.

Filha acts as collaboration platform of respiratory disease experts focusing on networking, initiatives and development programs.

Upcoming events

Filha in social media

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry22 tuntia sitten
Tupakoinnin lopettaminen kannattaa aina, mutta nyt jos koskaan on oikea hetki tumpata tupakka lopullisesti.
Seura-lehti haastatteli Tuula Vasankaria.
Filha ry
Filha ry5 päivää sitten
Oletko jo käynyt koronasivuillamme? Filhan nettisivuilla on koronavirusinfektioon liittyvää, päivittyvää tietoa.
Väestölle https://bit.ly/39iaItd
Ammattilaisille https://bit.ly/3bv5AU2
Filha ry
Filha ry6 päivää sitten
Keuhkojen kunnosta kannattaa pitää huolta. Filhan keuhkolääkärit rohkaisevat liikkumaan ja hengästymään. Lliikunta, mieluiten ulkoilmassa, on keuhkoille parasta lääkettä. Muistetaanhan vain säilyttää turvaväli muihin liikkujiin koronavirusepidemian aikana ulkoillessamme.
Filha ry
Filha ry7 päivää sitten
Tuberkuloosi on maailmalla yleinen, mutta Suomessa tuberkuloositilanne on pysynyt vakaana viime vuosina. Uusia tautitapauksia todettiin vuonna 2019 reilut 200.

Vaikka tuberkuloosi on muuttunut meillä harvinaisemmaksi, tarvitaan terveydenhuollon tueksi ajantasaista ohjeistusta ja nykyaikaisia työkaluja. Muun muassa kokeiluasteella olevasta videovalvotusta hoidosta on jo lupaavia kokemuksia Tuula Vasankarin mukaan.
21 tuntia sitten
Ibuprofeenia vai parasetamolia koronassa? https://t.co/VjPHuEkQSB
4 päivää sitten
Uusimmassa KeuhkoPodcastissa aiheena #COVID19, josta kerrotaan yleistä tietoa koronavirusinfektiosta ja lisäksi ensimmäisiä kokemuksia käytännössä. Keuhkosairauksiin erikoistuva lääkäri Jere Reijula toimittaa sarjaa. https://t.co/ADzamF4JoB
6 päivää sitten
Filhan keuhkolääkärit jakavat ammattilaisille tietoa: ”Juuri nyt on oikea hetki tarkistaa peruslääkitykset oikealle tasolle, jotta keuhkot olisivat parhaassa mahdollisessa kunnossa ottamaan vastaan tuleva virushyökkäys” https://t.co/7hB5hVTlXu
Please add an access token to the Youtube Options page of Feed Them Social.