Use your lungs   

Filha is an expert organization in tuberculosis and lung diseases. We work in the field of public health by improving tuberculosis and lung disease prevention, treatment and rehabilitation.

Filha acts as collaboration platform of respiratory disease experts focusing on networking, initiatives and development programs.

Upcoming events

Filha in social media

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry31 minuuttia sitten
Vantaalaisessa Peltolan koulussa on todettu tuberkuloositapaus.Tartunnanvaara on ohi. Altistuneet henkilöt on ohjattu tutkimuksiin ja koulutyö jatkuu normaalisti. Lue faktatietoa tuberkuloosista ja tuberkuloosi.fi -sivuston tiedote täältä. https://tuberkuloosi.fi/
Filha ry
Filha ry20 tuntia sitten
Nobinan ensimmäinen varikkopäivä otettiin vastaan Klovin varikolla aurinkoisessa pakkassäässä. Kuljettajat olivat hyvin kiinnostuneita hyvinvointia mittaavista testeistä. Keskustelua heräsi pienistä arkisista asioista, joilla on vaikutusta vireystilaan. Kuljettajat ottivat mittaa myös puristusvoimamittarista, jolla saatiinkiin tänään hurjia tuloksia.
Filha ry
Filha ry1 viikkoa sitten
Varikkopäivät jatkuivat tänään Pohjolan Liikenteen Pasilan varikolla. Ensimmäiset mittaukset tehtiin heti kuljettajien taukotilan ovella, sillä meitä osattiin odottaa. Miten mahtavaa, että paikalle päässeet ammattikuljettajat käyttivät osan tauostaan tekemällä mittauksia ja jutellakseen kanssamme hyvinvoinnistaan.

#vireyttäkuljettajille
Filha ry
Filha ry1 viikkoa sitten
Stumparna - Viimeisen vedon jälkeen -sarjassa tupakoinnin lopettanut toimittaja Justus Laitinen pohtii omaa lopettamistaan. Sarjan ensimmäisessä jaksossa toimittaja keskustelee Tuula Vasankarin kanssa lopettamisen terveysvaikutuksista.

Jakso on kuunneltavissa Yle Areenassa https://areena.yle.fi/1-50453207S
39 minuuttia sitten
Vantaalaisessa Peltolan koulussa on todettu #tuberkuloosi'tapaus. Tartunnanvaara koulussa on ohi. Altistuneet henkilöt on ohjattu tutkimuksiin ja koulutyö jatkuu normaalisti.
Faktatietoa tuberkuloosista https://t.co/gJuYfx6Peg
1 viikkoa sitten
Raskaana olevan tupakoinnin lopettamisen tuki -webinaari th-ammattilaisille 27.4.2020. Lue lisää ja ilmoittaudu!
https://t.co/4qL9JK7FIs
#tupakka #raskaus #koulutus #filha_ry https://t.co/fHJdTjULsA
filha_ry photo
1 viikkoa sitten
Tupakoinnin lopettanut toimittaja @JustusLaitinen ja keuhkolääkäri @TuulaVasankari keskustelevat lopettamisen terveysvaikutuksista. Kuuntele Yle Areenasta https://t.co/lVkfUuskLJ
#radiosuomi #filha_ry
Please add an access token to the Youtube Options page of Feed Them Social.