Use your lungs   

Filha is an expert organization in tuberculosis and lung diseases. We work in the field of public health by improving tuberculosis and lung disease prevention, treatment and rehabilitation.

Filha acts as collaboration platform of respiratory disease experts focusing on networking, initiatives and development programs.

Upcoming events

Filha in social media

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry5 päivää sitten
Eilisessä Kymeenlaakson keuhkopäivässä puhumassa olivat myös Anne ja Ulla Filhasta. Annen aiheena oli tuberkuloosin valvottu lääkehoito ja Ulla esitteli astmaa ja keuhkoahtaumatautia sairastavan lääkehoidon ohjausta.
Filha ry
Filha ry6 päivää sitten
Filhan koulutusvuosi käynnistyi Kymenlaakson alueellisella keuhkopäivällä, johon ottaa tänään osaa yli 80 terveydenhuollon ammattilaista.
Filha ry
Filha ry päivitti kansikuvansa.6 päivää sitten
Filha ry
Filha ry2 viikkoa sitten
Vaikka tuberkuloositapaukset meillä ovat vähentyneet, tulee terveydenhuollon ammattilaisten edelleen osata tunnistaa ja hoitaa tuberkuloosia.
Valtakunnallista Tuberkuloosiohjelmaa ollaan parhaillaan päivittämässä Filhan vetämänä valtakunnallisen asiantuntijaryhmän ja THL:n kanssa vastaamaan muuttuneen tilanteen tarpeisiin.

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/efa1052c-4ff0-4fef-b2a5-1af8537bcb2f
6 päivää sitten
Uni ja palautuminen ovat osa kroonisesti hengityssairaan liikunnallista kuntoutusta. Myös tätä aihetta käsiteltiin tänään Kymenlaakson alueellisessa #keuhkopäivä'ssä.
#filhakouluttaa https://t.co/WYY0zEuaNS
filha_ry photo
2 viikkoa sitten
Tuberkuloosia esiintyy Kymenlaaksossa yhä vuosittain — Kymmeniä tuhansia suomalaisia tappanut tauti on saatu aisoihin, mutta maailmalla se vielä mellastaa https://t.co/1lSgwybFQI
1 kuukautta sitten
Lämmin joulutervehdys Filhasta ja kiitokset yhteistyöstä kuluneena vuonna. Toimistomme on suljettu 23.12.-1.1. https://t.co/p656df0QNB filha_ry photo
1 kuukautta sitten
Ilahduttavia tilastouutisia raskaudenaikaisen tupakoinnin vähenemisestä. #raskausilmantupakkaa https://t.co/PBGaFparjX
Please add an access token to the Youtube Options page of Feed Them Social.