Use your lungs   

Filha is an expert organization in tuberculosis and lung diseases. We work in the field of public health by improving tuberculosis and lung disease prevention, treatment and rehabilitation.

Filha acts as collaboration platform of respiratory disease experts focusing on networking, initiatives and development programs.

Upcoming events

Filha in social media

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry4 päivää sitten
Ympäristö ja ilmastonmuutos vaikuttavat ihmisen terveyteen ja toisaalta ihmisen terveys vaikuttaa ympäristöön. THL järjesti 2-päiväisen konferenssin Europe That Protects: Safeguarding Our Planet, Safeguarding Our Health 3. - 4.12.2019. Filhalla oli ilo ja kunnia osallistua mielenkiintoiseen ja korkeatasoiseen konferenssiin.
Filha ry
Filha ry6 päivää sitten
Yhteistyöseminaari HIV:n, tuberkuloosin ja hepatiitin hoidosta ja hoidon järjestämisestä jatkuu Pietarissa tänään - myös Mikolla ja Annella oli puheenvuorot.
Filha ry
Filha ry päivitti kansikuvansa.6 päivää sitten
Filha ry
Filha ry on paikassa Consulate General of Finland in St. Petersburg.7 päivää sitten
Kuvat henkilön Filha ry julkaisusta
Consulate General of Finland in St. Petersburg
Filha delegates are attending a two-day seminar in St. Petersburg. The seminar focuses on Development of the systems of HIv, TB and hepatitis diagnosis and management of the base of international cooperation.
4 päivää sitten
Ympäristö vaikuttaa terveyteen ja terveys ympäristöön. @THLorg järjesti konferenssin Europe That Protects: Safeguarding Our Planet, Safeguarding Our Health 3. - 4.12.2019. Filhalla oli kunnia osallistua mielenkiintoiseen ja korkeatasoiseen konferenssiin. https://t.co/tF0rlyi6se
7 päivää sitten
Tänään käynnistyi #seminaari Suomen Pietarin pääkonsulaatissa. Aiheena #Hiv:n, #tuberkuloosi'n ja #hepatiitti'en diagnostiikka- ja hoitojärjestelmän kehittäminen kansainvälisenä yhteistyönä. Paikalla asiantuntijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä. https://t.co/x5643AWhhU filha_ry photo