Use your lungs   

Filha is an expert organization in tuberculosis and lung diseases. We work in the field of public health by improving tuberculosis and lung disease prevention, treatment and rehabilitation.

Filha acts as collaboration platform of respiratory disease experts focusing on networking, initiatives and development programs.

Upcoming events

Filha in social media

Filha ry

Filha on keuhkoterveysjärjestö. Yhdistys toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi ja niiden aiheuttamien haittojen rajoittamiseksi yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
Filha ry
Filha ry10 tuntia sitten
Filha on saanut kaksi nuorta kesätyöntekijää OP pankkien kampanjassa #kesäduuniOPnpiikkiin Myöntäjänä #OPHelsinki. Odotamme ilolla nuorten tekijöiden panosta järjestömme kesän toimintaan. Ensimmäiset hakemukset ovat jo tulleetkin. Hakemuksia voi lähettää 19.4.2020 asti. Saa jakaa!
Filha ry
Filha ry14 tuntia sitten
Tässä jutussa keuhkosairauksien erikoislääkäri Tuula Vasankari Filhasta muistuttaa, että hengitystieoireiden taustalla voi olla nyt myös siitepölyallergia. Siitepölykausi on jo alkanut ja aiheuttaa osalle allergiaoireita. Lue lisää Seurasta...
Filha ry
Filha ry2 päivää sitten
Seura-lehden juttusarjan toisessa osassa Tuula Vasankari kertoo, mitä astmaatikon olisi hyvä tietää koronaepidemian aikana.
Filha ry
Filha ry3 päivää sitten
"Jos lopetat tupakoinnin, parannat keuhkojesi terveyttä nopeasti. Savuttomuuden hyvät vaikutukset jatkuvat koronapandemian jälkeenkin”, korostaa Tuula Vasankari Filhasta.
Lue lisää asiantuntijoiden näkemyksiä tupakoinnista ja koronaviruksesta Suomen ASH:n tiedotteesta.
#koronajatupakka
14 tuntia sitten
Siitepölykausi on jo alkanut ja aiheuttaa osalle #allergia'oireita. #korona #keuhkoterveys

Siitepölyallergia voi aiheuttaa nyt hengitystieoireita – Näin erotat allergiaoireet koronasta ja muista infektioista https://t.co/54KChbJCmA
2 päivää sitten
Ajankohtaista luettavaa astmaatikoille.
#korona #astma #keuhkoterveys

Erikoislääkärin viesti astmaatikoille: ”Astma kannattaa nyt hoitaa hyvin” – Kortisonin oikea käyttö on tärkeää https://t.co/9g3ZIr0xT1
1 viikkoa sitten
Uusimmassa KeuhkoPodcastissa aiheena #COVID19, josta kerrotaan yleistä tietoa koronavirusinfektiosta ja lisäksi ensimmäisiä kokemuksia käytännössä. Keuhkosairauksiin erikoistuva lääkäri Jere Reijula toimittaa sarjaa. https://t.co/ADzamF4JoB
Please add an access token to the Youtube Options page of Feed Them Social.