muokattu: 7.7.2020
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Raskaana olevan tupakoinnin lopettamisen tuki -webinaari PERUTAAN

27.04.2020

16.3.2020 Huom! Koronavirusepidemian vuoksi perumme kaikki terveydenhuollolle suunnatut koulutukset. Webinaari siirretään myöhempään ajankohtaan, josta tiedotamme koulutuskalenterissamme.

Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä ja palautamme osallistumismaksun niille, jotka ovat sen jo maksaneet.
Yhteistyöterveisin Filha

_________________________________________

Paikka

Verkkokoulutus

Kohderyhmä

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, farmaseutit, psykologit sekä muut tupakasta vieroituksesta kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset ja opiskelijat.

Ohjelma (koulutus on uusinta viime syksyltä 11/2019)

13.00 – 13.30 Tupakoinnin aiheuttamat terveyshaitat sikiölle

13.30 – 14.30 Kuinka tuen vauvaa odottavaa perhettä lopettamaan tupakoinnin?

14.30 – 15.00 Keskustelua

Kouluttajina toimivat terveyden edistämisen asiantuntija Krista Abdulla Hama Salih ja erityisasiantuntija Patrick Sandström, Filha ry

Osallistumismaksu

60 eur/hlö tai 500 €/organisaatio

Organisaatiohinnassa ei osallistujien määrää ole rajattu, mutta huomioi seuraava:

Organisaatiohinta on toimipaikkakohtainen. Julkisten terveyspalvelujen ollessa kyseessä, organisaatiolla tarkoitetaan yksittäistä terveysasemaa, kaupungin hyvinvointipalveluiden yhtä osaa, kuten neuvolapalveluita tai erikoissairaanhoidon yhden sairaalan klinikkaa.

Ilmoittautuminen

Huom! Organisaatiohinnan valitseville tiedoksi, että vain yksi henkilö/organisaatio ilmoittautuu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin.

Huom! Tarkistathan etukäteen, että laskutustietosi ovat ajantasaiset, koska lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutustavat ovat verkkolasku, jota suosittelemme ensisijaisesti tai PDF-lasku. PDF-lasku lähtee järjestelmästä ilmoittautujan omaan sähköpostiin, joka tulee itse toimittaa maksajalle

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta tilaisuuteen ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko maksun.

Tiedot

Päivämäärä:
27.04.2020