muokattu: 18.7.2024
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta -webinaari, osa 1 Terveyshaitat ja riippuvuus

19.09.2024 | 13:30 - 15:00

40€

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta webinaarisarjassa käydään läpi perusasiat liittyen tupakoinnin terveyshaittoihin, tupakka- ja nikotiiniriippuvuuteen, uusiin nikotiinituotteisiin sekä nikotiiniriippuvuuden hoitoon. Webinaarisarjan viimeisessä koulutuksessa erityisteemana on puheeksiotto, motivoiva keskustelu sekä verkosta löytyvät apuvälineet vieroitustyön tueksi. Suosittelemme osallistumista koko webinaarisarjaan, mutta on myös mahdollista ilmoittautua yksittäisin koulutuksiin. Webinaarisarja soveltuu erityisesti uusille tupakastavieroitustyötä tekeville, mutta myös kertauksena kokeneemmille vieroittajille.

Webinaarisarja on uusinta keväältä 2024.

Osa 1: Terveyshaitat ja riippuvuus

Toteutus

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta, mutta webinaarisarja uusitaan myöhemmin. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille ma 16.9.2024.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset

Osallistumismaksu

Webinarin osallistumismaksu on 40 € / yksi webinaari, 70 € / kaksi webinaaria ja 100 € / kaikki kolme webinaaria

Kolmen webinaarin kokonaisuus on mahdollista valita myös isommalle osallistujajoukolle. Organisaatiohinta on 500 € / organisaatio.

Organisaatiohinnassa ei osallistujien määrää ole rajattu, mutta ota huomioon seuraava:
Organisaatiohinta on toimipaikkakohtainen. Julkisten terveyspalvelujen ollessa kyseessä, organisaatiolla tarkoitetaan yksittäistä terveysasemaa, kaupungin hyvinvointipalveluiden yhtä osaa, kuten neuvolapalveluita tai erikoissairaanhoidon yhden sairaalan klinikkaa.

Ohjelma

13.30-14.10 Tupakoinnin ja nikotiinin terveyshaitat; Krista Abdulla Hama Salih, koulutuksen erityisasiantuntija, Filha
14.10-14.50 Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus sekä uudet nikotiinituotteet, Patrick Sandström, erityisasiantuntija, Filha
14.50-15.00 Keskustelu

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään laskutustietoja. Tarkistathan etukäteen, että laskutustiedot ovat oikein. Laskutus tapahtuu jälkikäteen näiden tietojen pohjalta.

Organisaatiohinnan valitseville tiedoksi, että vain yksi henkilö/organisaatio ilmoittautuu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin.

Peruutusehdot

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisistä veloitetaan täysi osallistumismaksu. Edellä mainittu ei koske sairastapauksia.

Muut sarjan webinaarit

22.10.2024 osa 2: Tupakka- ja nikotiiniriippuvuuden hoito
13.11.2024 osa 3: Kuinka otan puheeksi ja tuen lopettamaan?

Tiedot

Päivämäärä:
19.09.2024
Aika:
13:30 - 15:00
Hinta:
40€