muokattu: 23.1.2023

”Sisäilmaan liitetty oireilu aikuisilla – miten tutkin, tuen ja hoidan?” -verkkokurssin uusi esittelyvideo julkaistu

Verkkokurssi ”Sisäilmaan liitetty oireilu aikuisilla – miten tutkin, tuen ja hoidan?” on suunnattu erityisesti perusterveydenhuollon lääkäreille ja hoitajille, mutta sopii kaikille terveydenhuollon ammattilaisille

Tutustu kurssiin TerveyskyläPRO-palvelussa. Linkki edellyttää kirjautumista palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Sisäilmaan liitetty oireilu aikuisilla – Miten tutkin, tuen ja hoidan?

Verkkokurssin esittelyvideo on julkaistu. Voit katsoa videon Filhan Youtube-kanavalta! Pääset katsomaan videon myös klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Verkkokurssin tuottaa keuhkoterveysjärjestö Filha ry osana Kansallista sisäilma ja terveys -ohjelmaa (2018-2028), jonka tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä sisäympäristöön liittyviä haittoja Suomessa. Ohjelmaa koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ja työhön osallistuvat aktiivisesti Työterveyslaitos, Filha ry, Hengitysliitto, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto sekä Sisäilmayhdistys ry. Ohjelma toteuttaa hallituksen Terveet tilat 2028 -ohjelman terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä koskevia toimenpiteitä. 

Verkkokurssin sisältöjen suunnitteluun ja kehittämiseen on osallistunut asiantuntijoita Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelman organisaatioista sekä lukuisia terveydenhuollon ammattilaisia ympäri Suomen.