muokattu: 26.11.2019

Tule meille töihin! Filha etsii asiantuntijalääkäriä.

Filha ry on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu keuhkosairauksien, tuberkuloosin ja siihen liittyvien infektiosairauksien, tupakasta vieroituksen ja hengitysterveyden asiantuntija- ja kansanterveysjärjestö. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tule tekemään monipuolista lääkärin työtä järjestömaailmassa. 

Filha ry hakee palvelukseensa asiantuntijalääkäriä 1.1.2020 alkaen. Työ sisältää vaihtelevia asiantuntijatehtäviä hanketoiminnassamme, kouluttamista ja uusien toimintojen suunnittelua. Työn pääsisältöalueet ovat tupakoinnin vähentämiseen tähtäävä työ, hengitysterveyttä edistävä hanketyö ja keuhkosairauksien asiantuntijatyö. Työ tehdään pääasiassa toimistollamme, mutta työhön kuuluu myös matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sisältöalueeseen sopiva aiempi työkokemus ja mahdollinen keuhkosairauksien erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi. Työ voi olla myös osa-aikatyötä. Filha on savuton työpaikka.

Kysy lisää: pääsihteeri, keuhkosairauksien erikoislääkäri Tuula Vasankari, , puh. 050 5450589.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2019 mennessä os. Filha ry, pääsihteeri Tuula Vasankari, Sibeliuksenkatu 11 A 1, 00250 Helsinki.