muokattu: 20.12.2023

Haemme hanketyöntekijää

Etsimme työhön tarttuvaa ja positiivisella asenteella varustettua hanketyöntekijää työskentelemään kahdessa eri hankkeessa. Työaika jakautuu puoliksi alla kuvatuille hankkeille.

EU-rahoitteisessa hankkeessamme kehitämme yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa tupakka- ja nikotiinivieroituksen käytänteitä sekä edistämme savuttomia työympäristöjä tukemalla yrityksiä savuttomuuteen. Työnkuva sisältää yhteistä kehitystyötä sote-ammattilaisten kanssa ja sote-ammattilaisten kouluttamista sekä yritysten savuttomuusprosessin edistämistä yhteistyökumppaniyritysten johdon ja työntekijöiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin ja hankekokouksiin osallistumista sekä hankeraportointia EU:lle.

Pikkutöppöset onnistumiseen -hankkeemme (2021-2024) tarjoaa vauvaa odottaville sekä pikkulasten vanhemmille tukea tupakoinnin ja muiden nikotiinituotteiden käytön lopettamiseen verkossa. Pikkutöppösissä pääset osallistumaan hanketoiminnan toteutukseen ja kehittämiseen, vaikuttavuuden arviointiin sekä verkostoyhteistyöhön. Tehtävä sisältää Kysy asiantuntijalta -chatin päivystämistä, keskustelupalstan ylläpitoa sekä verkkovieroitusohjelman kehittämistyötä pikkutöppöset.fi-sivustolla. Verkkoauttamisen lisäksi tehtävä sisältää pienimuotoista tapahtumajärjestämistä ja jalkautumista lapsiperheiden kohtaamispaikkoihin. Esittelet toimintaa myös sote-ammattilaisille verkkotapaamisissa sekä tapahtumissa. Viestintätehtävät painottuvat monipuoliseen sisällön tuottamiseen sosiaalisessa mediassa. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Katso lisätietoja täältä.