muokattu: 20.5.2024
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nikotiiniton leikkaus -webinaari

20.05.2021 | 13:00 - 15:00

Koulutuksessa kuullaan hyviä esimerkkejä siitä, miksi ja miten tupakoimatonta/nikotiinitonta leikkausta kannattaa toteuttaa terveydenhuollossa. Ohjelmassa käydään läpi, mihin erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon tulisi kiinnittää huomiota tupakka- ja nikotiinituotteiden vieroituksessa ennen leikkausta. Webinaarissa kerrotaan myös, miten vieroitustyöstä saadaan tehokasta ja esitellään työkaluja tuloksellisuuden seurantaan sekä ammattilaisten osaamisen kehittämiseen.

Toteutus

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin 17.5.2020. Tätä myöhemmin ilmoittautuneille linkki tulee vahvistuksen mukana. Webinaarista ei tehdä tallennetta.

Kohderyhmä

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, joiden vastaanotolla käy leikkaukseen valmistautuvia potilaita.
  • Tupakoimatonta/nikotiinitonta leikkausta toteuttavat ja kehittävät tahot terveydenhuollossa

Osallistumismaksu

Webinaarin osallistumismaksu on 60 € / henkilö tai 500 € / organisaatio

Ohjelma

Ohjelma pdf-muodossa (26.2.2021). Nikotiiniton leikkaus, webinaari 20.5.2021

13.00 Seminaarin avaus
13.05 Tupakoimattomana leikkaukseen, miksi ja miten? Ari Katila, Anestesiologian erikoislääkäri, TYKS
13.30 NikLei -toimintamalli tekonivelpotilaan prosessissa; Risto Kuronen, asiantuntijalääkäri, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
13.55 Tupakoimaton leikkaus – näyttöä alkaa syntymään; Heikki Ekroos, ylilääkäri HUS ja Helene Gräsbeck, erikoistuva lääkäri, HUS ja Väitöskirjatutkija, Kliininen tohtoriohjelma, HY HUS
14.20 Työkalu puheeksi oton tueksi – verkkokurssi; Patrick Sandström, erityisasiantuntija, Filha ry
14.30 Keskustelua tupakattoman/nikotiinittoman leikkauksen haasteista ja onnistumisista
15.00 Päätössanat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 19.5.2021 mennessä. Ilmoittautumislinkki

Organisaatiohinnassa ei osallistujien määrää ole rajattu, mutta huomioi seuraava:

Organisaatiohinta on toimipaikkakohtainen. Julkisten terveyspalvelujen ollessa kyseessä, organisaatiolla tarkoitetaan yksittäistä terveysasemaa, kaupungin hyvinvointipalveluiden yhtä osaa, kuten neuvolapalveluita tai erikoissairaanhoidon yhden sairaalan klinikkaa.

Huom! Organisaatiohinnan valitseville tiedoksi, että vain yksi henkilö/organisaatio ilmoittautuu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin.

Huom! Tarkistathan etukäteen, että laskutustietosi ovat ajantasaiset, koska lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutustavat ovat verkkolasku, jota suosittelemme ensisijaisesti tai PDF-lasku. PDF-lasku lähtee järjestelmästä ilmoittautujan omaan sähköpostiin. Lasku tulee itse toimittaa maksavalle taholle.

Peruutusehdot

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on pe 14.5.2021. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisistä veloitetaan täysi osallistumismaksu. Edellä mainittu ei koske sairastapauksia.

Tiedot

Päivämäärä:
20.05.2021
Aika:
13:00 - 15:00