muokattu: 21.7.2024
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta -webinaarisarjan osa 2

11.10.2023 | 13:30 - 15:00

Tietoa tupakka- ja nikotiinivieroituksesta webinaarisarjassa käydään läpi perusasiat liittyen tupakoinnin terveyshaittoihin, tupakka- ja nikotiiniriippuvuuteen, uusiin nikotiinituotteisiin sekä nikotiiniriippuvuuden hoitoon. Webinaarisarjan viimeisessä koulutuksessa erityisteemana on puheeksiotto, motivoiva keskustelu sekä verkosta löytyvät apuvälineet vieroitustyön tueksi. Suosittelemme osallistumista koko webinaarisarjaan, mutta on myös mahdollista ilmoittautua yksittäisin koulutuksiin. Webinaarisarja soveltuu erityisesti uusille tupakastavieroitustyötä tekeville, mutta myös kertauksena kokeneemmille vieroittajille.

Webinaarisarja on uusinta keväältä 2023.

Osa 2: Tupakka- ja nikotiiniriippuvuuden hoito

Toteutus

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta, mutta webinaarisarja uusitaan myöhemmin. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutusta.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset

Osallistumismaksu

Webinarin osallistumismaksu on 40 € / yksi webinaari, 70 € / kaksi webinaaria ja 100 € / kaikki kolme webinaaria
Kolmen webinaarin kokonaisuus on mahdollista valita myös isommalle osallistujajoukolle. Organisaatiohinta on 500 € / organisaatio.

Organisaatiohinnassa ei osallistujien määrää ole rajattu, mutta huomioi seuraava:

Organisaatiohinta on toimipaikkakohtainen. Organisaatio on esim. yksi hoitoyksikkö.

Ohjelma

13.30-14.00 Tupakka- ja nikotiiniriippuvuuden hoito Käypä hoito -suosituksen mukaisesti; Patrick Sandström, erityisasiantuntija, Filha

14.00-14.50 Nikotiinikorvaushoito ja reseptilääkkeet käytännön vieroitustyössä; Päivi Grönroos, tupakastavieroitushoitaja, Tyks

14.50-15.00 Keskustelu

Katso tästä tiedostosta koko webinaarisarjan ohjelmat. Päivitetään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 9.10.2023.

Ilmoittautumislinkki webinaariin.

Varmistathan, että saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskaposti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, otathan yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön, kiitos!

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään laskutustietoja. Tarkistathan etukäteen, että laskutustiedot ovat oikein. Laskutus tapahtuu jälkikäteen näiden tietojen pohjalta.

Organisaatiohinnan valitseville tiedoksi, että vain yksi henkilö/organisaatio ilmoittautuu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin.

Peruutusehdot

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on viikkoa ennen koulutusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai peruuttamatta jättämisistä veloitetaan täysi osallistumismaksu. Edellä mainittu ei koske sairastapauksia.

Muut sarjan webinaarit

Osa 1 (26.9.) Terveyshaitat ja riippuvuus

Osa 3 (1.11.) Kuinka otan tupakka- ja nikotiinituotteet puheeksi ja tuen lopettamaan

Tiedot

Päivämäärä:
11.10.2023
Aika:
13:30 - 15:00