muokattu: 26.1.2024

Kansallisen sisäilma ja terveys -ohjelman väliarviointiseminaari

Filha on mukana Kansallisessa sisäilma ja terveys -ohjelmassa. Ohjelman tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä sisäympäristöön liittyviä haittoja Suomessa. Kymmenvuotinen ohjelma on nyt toimintakautensa puolivälissä. Kaikille avoin ja maksuton ohjelman väliarviointiseminaari järjestetään keskiviikkona 13.3.2024 klo 9.15 –  15.00 Helsingissä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL).

Tule kuulemaan, miltä sisäympäristöasiat näyttävät ja keskustelemaan, mihin toimet tulisi kohdentaa ohjelman seuraavalla viisivuotiskaudella. Ohjelmassa on myös Filhan puheenvuoro terveydenhuollon koulutuksista. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan THL:n sivujen kautta tästä linkistä.

Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelman (2018–2028) tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä sisäympäristöön liittyviä haittoja Suomessa. Ohjelmaa koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ja työhön osallistuvat aktiivisesti Työterveyslaitos, Filha ry, Hengitysliitto, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto sekä Sisäilmayhdistys ry. Ohjelma toteuttaa hallituksen Terveet tilat 2028 -ohjelman terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä koskevia toimenpiteitä.