muokattu: 26.8.2022

Koronasta kuntoon -verkkokurssit alkavat

Terveydenhuollon ammattilainen, oletko jo kuullut Koronasta kuntoon -verkkokursseista?

Kohtaatko asiakkaita, joilla on pitkittyneitä koronaoireita ja jotka kaipaisivat ohjausta sekä ryhmän tukea toipumiseen? Tutustu maksuttomin Koronasta kuntoon -kursseihin ja vinkkaa niistä eteenpäin! Anna myös palautetta sisällöstämme, se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

💡 Koronasta kuntoon -avoimelta verkkokurssilta saat kattavasti tietoa pitkittyneistä koronaoireista ja niistä toipumisesta. Kurssin artikkeleita ja tehtäviä voit käydä läpi omassa tahdissasi ja poimia sieltä parhaiten sinulle sopivat vinkit omaan arkeesi kokeiltavaksi.

💡 Koronasta kuntoon -intensiiviverkkokursseilta saat ohjausta ja ryhmän tukea omaan toipumisen polkuusi. Kurssilta saat vinkkejä ja harjoituksia muun muassa liikkumisen turvalliseen aloittamiseen, aktiivisuuden ja levon rytmittämiseen oman jaksamisesi mukaisesti sekä hengitysharjoituksiin.

💡 Koronasta kuntoon -verkkovertaisryhmissä pääset jakamaan omia kokemuksiasi tasavertaisesti muiden kanssa, ilman paineita tai odotuksia.

💡Tutustu sisältöihin ja löydä oma toipumisen polkusi osoitteesta: www.koronastakuntoon.fi

*Kurssit ovat maksuttomia.

Koronasta kuntoon tarjoaa tietoa ja tukea pitkittyneen koronataudin oireista toipumiseen. Hanke toimii STEA-avustuksella vuosina 2022–2024. Hanketta hallinnoi Filha ry ja hankejärjestökumppanina toimii Hengitysliitto ry.

Jätä kommentti